Nove informacije, Gvardiola suspendovao prvaka sveta!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove informacije, Gvardiola suspendovao prvaka sveta!

Preneli smo nedavno da je fudbaler Sitija napravio ozbiljan prestup, a sada je obelodanjeno da je "popio" i kaznu.

Benžaman Mendi je veoma bitan za Mančester siti i to se jasno videlo i ove sezone.

Uprkos činjenici da je odigrao samo 13 mečeva u PL od kako je minulog leta pojačao "Građane", kad god da je bio na terenu, njegovo prisustvovo se itekako osećalo, a na kraju krajeva on je i jedini klasičan levi bek u ekipi.

Ipak, problemi van terena doveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su to toga da Gvardiola suspenduje bivšeg igrača Monaka.

Naime, on je u subotu zakasnio na terapiju za povredu metatarzalnih kostiju stopala, pojavio se čak tri sata nakon zakazanog termina.

To je navelo engleske medije da se zapitaju o njegovoj budućnosti u klubu, kako je poznato da Gvardiola ne trpi nedisciplinu, a ne treba zaboraviti da mu ovo nije i jedini prekršaj.

Bilo kako bilo, Mendija nije bilo u timu protiv Oksforda i Brajtona, još uvek se oporavlja od povrede stopala, ali francuski reprezentativac ne samo da nije igrao, već nije bio ni u društvu svojih saigrača, kako ga je Gvardiola nakon kašnjenja na terapiju suspendovao na nedelju dana.

Kako se pojavio na vratima klupskih prostorija, španski stručnjak mu je saopštio da se okrene, dodelio mu je sedmodnevnu suspenziju, kao opomenu da se takve stvari ne smeju ponavljati.

Mendi, koji je inače veoma aktivan i popularan na društvenim mrežama, nije se oglašavao u proteklih nedelju dana na "Instagramu" i "Tviteru", izgleda da je ozbiljno shvatio prekor Pepa Gvardiole.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lepa vest za Gvardiolu, De Brujne uskoro na terenu

Izvor: RTS, 01.Okt.2018

Jedan od najboljih veznih fudbalera sveta Kevin De Brujne oporavio se od povrede kolena i odradio trening u Mančester sitiju. . Odlični Belgijanac van terena je bio od sredine avgusta, kada je oštetio ligamente kolena na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.