Novara otpustila trenera

Izvor: RTS, 06.Mar.2012, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novara otpustila trenera

Emilijano Mondoniko više nije trener Novare, a na njegovo mesto stigao je Atilio Teser, stručnjak koga je prvobitno Mondoniko zamenio na klupi ovog tima. U ekipi sa severa Italije nadaju se da bi ova rokada mogla da pomogne ekipi i spase je od, kako stvari stoje, neumitne selidbe u Seriju B.

Pretposlednji tim na tabeli Serije A Novara nada se da bi promena trenera mogla da ih spasi ispadanja iz najelitnije italijanske lige.

Ekipa sa severa Italije otpustila je trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Emilijana Mondonika, nakon samo 37 dana koliko je ovaj trener proveo na klupi. Da stvar bude bizarnija, čelnici Novare vratili su na klupu Atilija Tesera, čoveka koga je Mondeniko prvobitno zamenio.

Pod Mondonikom, Novara je pobedila ekipu Intera, ali je to ujedno i jedina pobeda ekipe u ovom periodu koja je još zabeležila i tri poraza i dva remija. Novari nedostaje 12 poena kako bi se našli „iznad crte".

Italijanski klubovi često vraćaju trenere koje su otpustili jer se i dalje nalaze na platnom spisku, ali Teserov povratak je bio neočekivano brz, čak i za italijanske standarde.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.