Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2021, 15:54

Novaku pukao mišić? Nisam siguran da ću moći na teren za dva dana

“Nemam dobra iskustva sa naprslinama mišića“, kaže Đoković

Junački je izdržao tri seta i Tejloru Fricu pokazao da je bolji čak i kada igra na jednoj nozi. Ponosan je zbog toga Novak Đoković, ali i svestan da bi problem zbog kojeg je drugi deo meča odigrao sa bolovima mogao da ugrozi njegovu nameru da i deveti put prigrli pehar za šampiona Australijan Opena.

Mentalno i emotivno se osećam OK. Ne želim da govorim o intenzitetu povrede. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << U trećem sezu nisam mogao da se pokrećem i rotiram telo, mogao sam samo da serviram, u tim trenucia sam u svojoj glavi razmišljao i da odustanem. Ponosan sam, ali i zabrinut očigledno. Možda je pukao mišić“, rekao je Đoković posle meča za Eurosport.

Neprijatna povreda. Ne zahteva previše dugačak oporavak, ali ne odustaje tako lako. Zato Đoković kaže...

Nemam dobra iskustva sa oporavcima u smislu nastavka takmičenja na turnirima tako da je sada sve u oblacima. Ne znam da li ću moći da za dva dana izađem na teren. Nadam se da ću moći da igram“.

Kakva bi to šteta bila. Ako ništa drugo, a ono zbog herojskog meča sa Fricom u trećem kolu grend slema u Melburnu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.