Novakova žurka u centru Beograda

Izvor: Blic, 02.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakova žurka u centru Beograda

Novak Đoković će danas (oko 14 časova) put drugi put u karijeri stati na balkon Skupštine grada Beograda, ali će imati treći svečani doček koji mu je priredila srpska prestonica. Kada je osvojio turnir u Majamiju u martu 2007. navijači su samoinicijativno došli ispred Starog dvora da podrže najboljeg srpskog tenisera, dok je prošli put, posle odličnih partija na Rolan Garosu (jun), Novak na mestu šampiona bio uz Jelenu Janković, Anu Ivanović i Nenada Zimonjića. Nakon toga, Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je naredni sastanak sa navijačima zakazao posle osvajanja grend slema, što se sada i dogodilo.

- Posle Majamija sam imao iznenađujući doček ispred Skupštine! Nije bilo mnogo ljudi, ali sasvim dovoljno da budem srećan i ponosan svojim dostignućem. Nakon osvajanja tog trofeja odmah sam hteo da uđem u prvi avion i dođem u Beograd da proslavim sa najbližima i svojim narodom! Na tom dočeku nisam bio na balkonu, ali se ta želja već ostvarila nakon Pariza sa naše dve zlatne devojke, Anom i Jelenom- rekao je Novak tada i bio u pravu.

Đokovićev uspeh u Melburnu digao je na noge i zaposlene u Skupštini grada, koji su u kratkom roku morali da reaguje i organizuje doček kakav dolikuje trećem teniseru sveta.

- Sve je spremno. U ponoć su počeli završni radovi u organizaciji, parkić je već ograđen i samo smo potvrdili raniju izjavu, da ćemo Novaku u rekordnom vremenu prirediti svečani doček, samo da osvoji trofej i da nam dođe. Tonske probe počeće oko 10 časova, reditelj programa je Darjan Mihaljević i verujem da će se svi dobro zabaviti. Najvažnije je da je sve pod kontrolom - rekao je Goran Kreclović, gradski sekretar za sport i kulturu.

Novakov današnji doček na Satrom dvoru je treći u njegovoj karijeri.

- Ne i poslednji! Ima još turnira, Rolan garas, Vimbldon... Ustvari, ovo nam je generalna proba pred Olimpijske igre, jer očekujemo da mnogo naših sportista i reprezentacija osvoji medalje i pojavi se na balkonu Skupštine. Samo neka nam dolaze - dodao je Kreclović.

Voditelj Gagi Jovanović, na bini „Van Gog"

Voditelj programa „velike žurke", koja počinje u 12 časova (RTS), ispred Skupštine grada biće naš poznati glumac Dragan Jovanović, dok će navijače uz di-džeja, kao i u „Areni" na egzibicionom meču „NAJJ 2007" zabavljati grupa „Van Gog". Novak će se u 13 časova obratiti medijima, a za to vreme navijači će moći da pogledaju kratak film na dva led skrina o njegovoj dosadašnjoj karijeri i najvećem uspehu - trijumfu na grend slemu u Melburnu. Posle oficijelnog dela i Novakovog obraćanja sa balkona, najbolji srpski teniser svih vremena okupljenima će deliti majice i loptice sa njegovim potpisom, a kraj dobre zabave najaviće veliki vatromet.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.