Novakova rutina, već u četvrtfinalu!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakova rutina, već u četvrtfinalu!

Novak podiže ritam.

Novak Đoković je uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Dubaiju pošto je danas savladao Filipa Kolšrajbera sa 2:0 u setovima, bilo je 6:3 i 6:1.

Ovo je Novaku bila druga pobeda na ovom turniru pošto je prethodno eliminisao Džazirija, a u četvrtfinalu imaće daleko teži posao.

Njegov protivnik biće Karen Kačanov, ruski teniser koji je danas uspeo da savlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Denisa Novaka iz Austrije.

Najbolji svetski teniser danas nije bio na najvišem nivou, to očekujemo kako bude odmicao turnir, ali svakako da ima razloga za optimizam da će Novak osvojiti i ovaj turnir u seriji 500 na ATP turu.

Ono što treba napomenuti jeste da Novak nije dozvolio niti jednu brejk loptu protivniku iz Nemačke tokom čitavog meča, a ono što se svakako može popraviti jeste procenat ubačenog prvog servisa koji je bio samo 55% danas.

Da bi zadržao prvo mesto na ATP listi Novaku je potrebno da stigne makar do polufinala ovog turnira, što znači da treba da pobedi Karena Kačanova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u četvrtfinalu u Dubaiju

Izvor: Danas, 26.Feb.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je danas u drugom kolu za samo 61 minut pobedio Nemca Filipa Kolšrajbera u dva seta, sa 6:3, 6:1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.