Novak se zahvalio i označio kolege: Biće LJUTA BORBA za petu titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 19:09

Novak se zahvalio i "označio" kolege: Biće LJUTA BORBA za petu titulu

Dva fudbalera u konkurenciji.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ima priliku da dođe do novog prestižnog priznanja.

Već 22. aprila će biti organizovana manifestacija "Laureus", izbor za najboljeg sportistu sveta.

- Čast je biti nominovan za nagradu Lauerus za najboljeg sporistu sveta za 2024. godinu. Poseban je osećaj biti deo ove grupe. Čestitam svojim kolegama koji su nominovani: Erling Holand, Armand Duplantis, Noa Lajls, Maks Ferštapen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Leo Mesi - napisao je 36-godišnji Beograđanin i "označio" kolege sportiste koji su takođe nominovani.

It’s an honor to be nominated for @LaureusSport 2024 World Sportsman of the Year 🙏

A special group to be a part of, congratulations to my fellow nominees @ErlingHaaland @mondohoss600 @LylesNoah @Max33Verstappen #LeoMessi #Laureus24 https://t.co/ctmhiJ4mAG

— Novak Djokovic (@DjokerNole) February 26, 2024

Srpski teniser je dosad četiri puta osvojio Laureus nagradu (2012, 2015, 2016, 2019), pa traži priliku za peto priznanje.

- Novak je napravio još jedan gigantski korak ka tome da postane najuspešniji teniser svih vremena, pobedom nad Danilom Medvedevom u finalu US opena, za 24. grendslem titulu – time se izjednačio sa Margaret Kort, a prestigao je Rafaela Nadala sa 22 titule. U impresivnoj godini, svetski broj jedan osvojio je i Australijan open i Rolan Garos, izostao je kalendarski slem samo zbog poraza u pet setova od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona. Završio je godinu snažno, osvojio svoj 40. masters u Parizu i pobedio je Janika Sinera u finalu ATP završnog turnira, za rekordnu sedmu titulu - navodi se na sajtu Laureusa u opisu Novakovih postignuća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.