Novak protiv Štrufa započinje odbranu titule u Melburnu

Izvor: RTS, 16.Jan.2020, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak protiv Štrufa započinje odbranu titule u Melburnu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u prvom kolu Australijan opena, prvog ovogodišnjeg Gren slem turnira koji će se od 20. januara do 2. februara igrati u Melburnu, igra protiv nemačkog tenisera Jana Lenarda Štrufa, odlučeno je žrebom.
Drugi teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pokušaće da osvoji rekordnu osmu titulu na Australijan openu, a turnir počinje protiv 37. igrača na ATP listi.

Kao drugi teniser sveta Novak je postavljen za drugog nosioca u Melburn Parku.
Voljom žreba srpski teniser će svoje učešće na Australijan Openu početi protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa, 37. igrača ATP liste.
Ako uspešno izađe na kraj sa prvom preprekom, Novak će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela između Takuma Ita (Japan) i kvalifikanta.
U narednoj rundi mogao bi da se sastane sa Laslom Đereom, ukoliko Đere pobedi Jošihita Nišioku i Danijela Evansa.
Četvrto kolo Đokoviću bi donelo još jedan srpski duel, ako prethodno Dušan Lajović uspešno savlada svoje rivale.
Miomir Kecmanović nastup na Australijan openu počinje od Italijana Andreasa Sepija.
U Novakovom delu žreba je i Rodžer Federer, koji u prvom kolu igra protiv Amerikanca Stiva Džonsona. Naš teniser i Švajcarac mogli bi da se sastanu u polufinalu.
Prvi grend slem turnir u sezoni počinje u ponedeljak u Melburnu (20. janauar  - 2. februar). 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković u prvom kolu Australijan opena protiv Štrufa

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2020

Srpski teniser Novak Đoković počeće odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Australije protiv nemačkog igrača Jana Lenarda Štrufa, odlučeno je danas žrebom u Melburnu...Drugi teniser sveta pokušaće da osvoji rekordnu osmu titulu na Australijan openu, a turnir počinje protiv 37. igrača na ATP...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.