Novak protiv Čunga u prvom kolu Toronta, sa Rafom tek u finalu

Izvor: B92, 03.Avg.2018, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak protiv Čunga u prvom kolu Toronta, sa Rafom tek u finalu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u prvom kolu Mastersa u Torontu sastaće se sa Korejcem Hjeonom Čungom.

Đoković i Čung su igrali u četvrtfinalu Australijan opena, kada je Korejac slavio u tri odigrana seta, a Novak odmah posle napravio pauzu zbog povrede.

Novak je pre tog duela slavio u jedninom prethodnom, dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ranije na istom mestu, kada Čungu nije prepustio nijedan set.

Srpski teniser se potpuno vratio u sam teniski vrh, s obzirom da je osvojio treći Grend slem sezone Vimbldon.

Ukoliko savlada Čunga, u drugoj rundi ne bi trebalo da ima problema, dok su mu u trećoj mogući protivnici Stefanos Cicipas, Dominik Tim i Damir Džumhur.

U potencijalnom četvrtfinalu Đoković može da se sastane sa Sašom Zverevim, a duel sa Rafom Nadalom, kojeg je pobedio u polufinalu Vimbldona, moguć je tek u finalu.

Švajcarski teniser Rodžer Federer neće nastupiti na Mastersu u Torontu, dok se povukao i Endi Mari, kojeg će zameniti Sten Vavrinka.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK ŽREB ZA NOVAKA NA RODŽERS KUPU: Đoković se sveti Čungu, sa Nadalom tek u finalu

Izvor: Kurir, 03.Avg.2018

Srpski teniser Novak Đoković sastaće se u prvom kolu Rodžers kupa u Torontu sa Hjeonom Čungom iz Južne Koreje, odlučeno je žrebom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.