Novak poražen na početku nove sezone!

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak poražen na početku nove sezone!

Srpski teniser doživeo je poraz na turniru u Abu Dabiju.

U polufinalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju Novak Đoković je poražen od mladog grčkog tenisera Stefanosa Cicipasa sa 2:1, po setovima 3:6, 7:6, 6:4.

Imao je problema sa servisom u prvom gemu, dozvolio je Cicipasu da dođe do brejk lopte, ali je uspeo da preokrene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << situaciju u sačuva svoj servis.

Nije ni Cicipas blistao, pa je Novak došao do prednosti od 4:1. Napravio je potom novi brejk za 5:1, vratio je jedan Cicipas, ali to je bilo sve od mladog Grka u prvom setu, dobio je na svoj servis Đoković i poveo sa 1:0 u setovima (6:3).

U drugom se situacija okrenula, Cicipas je poveo sa 5:1, ali se Đoković trgnuo, izjednačio na 5:5, otišlo se u tajbrejk. On ipak pripada Cicipasu, koji poravnava rezultat u setovima (7:6).

Cicipas odlučujući set otvara brejkom, Đoković je neko vreme uspevao da odoli napadima mladog Grka, ali je šesti teniser sveta ipak uspeo da zadrži svoj servis i rutinski privede meč kraju, te se plasirao u finale.

Đoković će se za treće mesto na turniru u Abu Dabiju boriti protiv poraženog iz duela Rafael Nadal - Karen Hačanov.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đoković: Imam još par brzina u sebi, cilj je top forma za AO

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2019

Šampion Vimbldona i Australijan Opena, Novak Đoković, kaže da nije zabrinut zbog poraza na egzibiciji u Abu Dabiju od Grka Stefanosa Cicipasa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.