Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2021, 22:24

Novak osvetio Kecmanovića: Srbija kroz dubl traži mesto u polufinalu

Prvi reket sveta rutinski savladao Bublika 6:3, 6:4

Ono što Miomiru Kecmanoviću nije pošlo od ruke tokom maratonskog meča sa Mihailom Kukuškinom samo za one sa najdebljim živcima, uspeo je Novak Đoković koji je doneo bod Srbiji protiv Kazahstana savladavši Aleksandera Bublika 6:3, 6:4 nakon sat i 16 mninuta borbe te će o putniku u polufinale Dejvis kupa odlučivati dubl meč koji sledi.

Dominacija Novaka Đokovića u Fed kupu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nastavljena je 18. uzastopnom pobedom za Srbiju, a prvi reket sveta trijumfom nad Kazahstancem u Madridu zakazao je dubl susret koji će večeras doneti odluku o pobedniku četvrtfinala.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.