Novak nastavlja pohod, Krunićeva na Kvitovu

Izvor: RTS, 30.Avg.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak nastavlja pohod, Krunićeva na Kvitovu

U borbi za osminu finala Novak Đoković se sastaje sa Amerikancem Semom Kverijem. Meč na stadionu "Artur Eš" neće početi pre 19 časova. Fenomenalna Aleksandra Krunić igra protiv četvrte teniserke sveta, Čehinje Petre Kvitove. Njihov duel od 17 časova prvi je na stadionu "Luis Armstrong".

Đoković je očekivano, veoma lako preskočio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prve dve prepreke na turniru koji je osvojio 2011. godine i najavio pohod na novu titulu.

Prvi teniser sveta će u borbi za osminu finala igrati protiv Amerikanca Sema Kverija. Đoković je do sada osam puta igrao sa Kverijem i zabeležio sedam pobeda.

"Biće motivisan da me pobedi. Njemu mnogo toga zavisi od servisa, ako ga služi – onda je agresivan i dobar, a ako ga ne služi – onda polako gubi samopouzdanje i postaje ranjiv", rekao je Đoković.

Dvadesetjednogodišnja Aleksandra Krunić, trenutno 145. na VTA listi, ostvarila je do sada fantastičan uspeh, najveći u dosadašnjoj karijeri. Sledeća protivnica naše teniserke je dvostruka pobednica Vimbldona, Petra Kvitova.

"Ona je levoruka, što je veliki plus. Igrala sam sa Kvitovom na šljaci, što je skroz drugačije. Jako je teško uhvatiti ritam sa ovim igračicama. Moram da pazim na njen ritern i da držim svoj procenat servisa. Neću da razmišljam mnogo o njoj, ne treba da izađem na teren i da razmišljam da igram protiv Kvitove, već da mislim na sebe, da uradim sve što se od mene traži i od mene zavisi. Ako bude bolja – da joj pružim ruku", rekla je Krunićeva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRPSKA MEGASENZACIJA: Krunićeva izbacila šampionku Vimbldona i plasirala se u osminu finala US opena

Izvor: Kurir, 30.Avg.2014

Mlada srpska teniserka Aleksandra Krunić priredila je još jedno veliko iznenađenje na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u 3. kolu eliminisala četvrtu igračicu na WTA listi Čehinju Petru Kvitovu – 6:4, 6:4..NJUJORK – San se nastavlja. Mlada srpska teniserka Aleksandra Krunić priredila je još...

Nastavak na Kurir...

Senzacija, Aleksandra nadigrala Kvitovu!

Izvor: RTS, 30.Avg.2014

Aleksandra Krunić u osmini finala Ju-es opena, savladala je Petru Kvitovu sa 2:0 (6:4, 6:4). Novak Đoković u borbi za osminu finala sastaje se sa Amerikancem Semom Kverijem. Meč na stadionu "Artur Eš" neće početi pre 19 časova. ..18.40 - Fantastičan uspeh Aleksandre Krunić. Plasirala se u osminu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.