Novak mi je rekao da bi voleo da se pridruži Dejvis kup timu Monaka

Izvor: B92, 19.Maj.2020, 15:01

"Novak mi je rekao da bi voleo da se pridruži Dejvis kup timu Monaka"

Benžamen Balere, bivši teniser iz Monaka, otkrio je da mu je Novak Đoković rekao da bi voleo da se pridruži Dejvis kup reprezentaciji Monaka.

Monako je od 2007. godine prebivalište najboljeg tenisera sveta.

Francuski "Ekip" preneo je izjavu bivšeg tenisera Monaka, koji tvrdi da mu je Novak rekao da bi igrao za kneževinu.

"Novak mi je lično rekao da bi se pridružio našem Dejvis kup timu. On voli Monako, želi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pomogne državi i ovde je dobrodošao", rekao je Balere.

Kada je ATP renovirao terene u Monaku, Novak je finansijski pomogao, ističe sadašnji trener Pjera Iga Erbera.

Naravno, pitanje je kako bi Novak bio deo Dejvis kup tima Monaka, s obzirom da ITF ne dozvoljava promenu reprezentacija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šokantna izjava stiže od tenisera iz Monte Karla: Novak mi je rekao da bi voleo da se pridruži Dejvis kup timu Monaka

Izvor: Večernje novosti, 19.Maj.2020

Benžamen Balere, bivši teniser iz Monaka, otkrio je da mu je Novak Đoković rekao da bi voleo da se pridruži Dejvis kup reprezentaciji Monaka Šokantna izjava stiže iz Monte Karla. Bivši francuski teniser, Benžamen Balere otkrio je da mu je Novak Đoković rekao da bi voleo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.