Novak dobio prvi meč na travi, spreman je za Vimbldon VIDEO

Izvor: B92, 25.Jun.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak dobio prvi meč na travi, spreman je za Vimbldon VIDEO

Na prvom od dva predviđena egzibiciona meča na "Budlsu", sprski teniser Novak Đoković savladao je Čileanca Kristijana Garina sa 2-0 u setovima.

Nakon poraza u polufinalu Rolan Garosa, svetski broj jedan je dve sedmice proveo u Beogradu gde se odmarao sa porodicom i održavao svoju formu.

Pripreme je nastavio na čuvenom egzibicionom turniru "Budls", na kome je inače ostvario i prvu ovogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobedu na travi nad čileanskim teniserom Kristijanom Garinom i to sa 2-0, po setovima 6:2, 6:4.

Nakon meča Novak Đoković se našalio sa publikom da neće, kao što je uradio 2014. zajedno sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim da pred okupljenim narodom odigra striptiz pošto je ipak sada otac dva deteta i suprug.

Najavljeno je da će Đoković još sutra igrati na "Budlsu", ali nije poznato sa kojim protivnikom, nakon čega se i definitivno seli na Vimbldon gde obračuni u glavnom žrebu počinju u ponedeljak 1. jula.

Pored Đokovića i Garina na ovom egzibicionom takmičenju učestvuju još Fabio Fonjini, Debnis Šapovalov, Dijego Švarcman, Martin Kližan, Tomaš Berdih, Roberto Bautisa Agut, Karen Hačanov, Stefanos Cicipas i već pomenuti, Grigor Dimitrov.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković spreman za Vimbldon, pobeda u egzibicionom meču

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2019

Najbolji svetski teniser uspeo da slavi u egzibicionom meču...Kao priprema za Vimbldon, Novak Đoković je učestvovao na egzibiciji po imenu "Budls", a danas je uspeo da savlada čileanskog tenisera Kristijana Garina sa 2:0 u setovima...Bilo je 6:2 i 6:4 za srpskog tenisera koji je na taj način zabeležio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.