Izvor: RTS, 07.Okt.2022, 17:15

Novak: Pokazao sam veliku mentalnu snagu - da ste odrasli u Srbiji, razumeli biste

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je nakon pobede nad Hačanovom da očekuje da podigne nivo igre u polufinalu ATP turnira u Astani.
Đoković je ranije danas u četvrtfinalu turnira u Astani savladao ruskog tenisera Karena Hačanova 6:4, 6:3.

"Nisam igrao sa linije kao u prva dva kola, ali bilo je dovoljno. Odigrao sam dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tenis kada je bilo najvažnije u oba seta", rekao je Đoković po završetku meča.
Najbolji srpski teniser će u polufinalu igrati sa pobednikom meča između Rusa Danila Medvedeva i Španca Roberta Bautiste-Aguta.
"Uvek očekujem najviše od sebe. Očekujem da podignem nivo igre, biće potrebno sutra, protiv koga god da budem igrao. Pokazao sam veliku mentalnu snagu u teškim trenucima meča protiv Hačanova, a to mi je od detinjstva. Da ste odrastali u Srbiji, razumeli biste", objasnio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ðoković pobijedio Hačanova za plasman u polufinale Astane

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2022

​Najbolji srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Astani, pošto je danas u četvrtfinalu savladao Rusa Karena Hačanova 6:4, 6:3.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.