Izvor: Blic, 04.Sep.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković u polufinalu US opena!

Novak Đoković plasirao se u polufinale ovogodišnjeg US opena nakon što je posle četiri seta savladao osmog nosioca Endija Rodika. Protivnik Đokovića u polufinalu biće drugi teniser sveta Rodžer Federer

Federer je plasman u polufinale obezbedio posle pobede nad Žilom Mulerom iz Luksemburga. U međuvremenu srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale juniorskog US opena nakon pobede protiv Žiloma Rufana iz Francuske.

Opširnije na stranicama našeg specijala US open 2008.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u polufinalu!

Izvor: B92, 05.Sep.2008, 07:37

Novak Đoković se plasirao u polufinale US Opena, pobedom nad Amerikancem Endijem Rodikom, sa 3:1, po setovima 6:2, 6:3, 3:6, 7:6 (5)...U reprizi prošlogodišnjeg meča za titulu, Đoković će za mesto u finalu igrati sa Rodžerom Federerom. Švajcarac vodi sa 6:2 u međusobnim duelima, ali je Đoković...

Nastavak na B92...

Đoković u polufinalu

Izvor: RTV Pink, 05.Sep.2008

Sa Federerom za funale US opena. . . Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD u Njojorku, pošto je u četvrtfinalnom meču jutros po našem vremenu pobedio Amerikanca Endija Rodika sa 3:1 u setovima 6:2, 6:3, 3:6, 7:6 (7:5). .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.