Izvor: RTS, 10.Mar.2022, 02:26

Novak Đoković ne igra u Indijan Velsu i Majamiju

Iako je postojala mogućnost, doduše neznatna u svakom momentu, da će Novak Đoković igrati na prva dva turnira iz serije 1.000 ove sezone, to ipak neće biti slučaj.
Novak Đoković je bio deo glavnog žreba za ova dva turnira, ali svakako uslovno – njegovo prisustvo zavisilo je od promena regulative od strane Si-Di-Sija, tela koje u Sjedinjenim Američkim Državama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kontroliše mere suzbijanja širenja koronavirusa.

Propisi koji su trenutno na snazi, a to će i ostati u relevantnom periodu, nalažu da oni koji nisu građani SAD moraju da budu vakcinisani pre ulaska u zemlju. Novak Đoković ne ispunjava taj uslov.
”Znao sam da je mala šansa da igram na ovim turnira, iako sam automatski uključen u oba žreba. Si-Di-Si je potvrdio da se pravila neće menjati tako da ja neću igrati. Srećno svima koji će igrati na ovim sjajnim turnira”, napisao je Đoković na Tviteru.
On će se, o svoj prilici, vratiti turnirima u aprilu, u Monte Karlu. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Znali smo da su bile male šanse da Novak igra u Americi"

Izvor: B92, 10.Mar.2022

Novak Đoković će propustiti dva Masters takmičenja do kraja ovog meseca.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.