Novajlije sjajne, Hezonja za pobedu (video)

Izvor: MVP.rs, 05.Jul.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novajlije sjajne, Hezonja za pobedu (video)

Hrvatski košarkaš je pogodio važan šut na debiju za Orlando.

Prethodne noći je počela Letnja liga u Orlandu, koja će trajati do 10. jula. Svoje prve mečeve u profesionalnoj karijeri na sjajan način je odigralo nekoliko rukija koji su ove godine bili visoko plasirani na Draftu.

Centar Indijane, 11. pik sa Drafta, Majls Tarner, upisao je 20 poena, osam skokova i tri blokade u porazu od Majamija, za koji je Džastis Vinzlou, 10. pik, zabeležio 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << poena. Detroit je poražen od ekipe Orlando Vajta, ali je Stenli Džonson Džunior (osmi pik) bio na zadovoljavajućem nivou sa 13 poena, četiri skoka i tri asistencije. Poraz je doživeo i Šarlot od Oklahome Siti, ali je Frenk Kaminski (deveti pik) blistao sa 19 poena i 12 skokova.

A, najviše se priča o Mariju Hezonji (peti pik). Hrvatski bek je sa 12 poena učestvovao u trijumfu Orlanda Blu nad Los Anđeles Klipersima. Uz to, hrvatski košarkaš je ubacio trojku koja je odlučila pobednika.

Rezultati:

Indijana - Majami 76:92 (Tarner 20p, 8sk, 3bl - Vinzlou 15p)

Orlando Vajt - Detroit 87:76 (Džonson 13p, 4sk, 3as)

Los Anđeles Klipers - Orlando Blu 74:75 (Gordon 22p, 18sk; Hezonja 12p)

Oklahoma Siti - Šarlot 76:74 (Kaminski 19p, 12sk)

Bruklin - Memfis 73:81

(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.