Nova pobeda kadetkinja

Izvor: B92, 07.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda kadetkinja



Ženska kadetska reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu maksimalnu pobedu u E četvrtfinalnoj grupi na SP u Meksiku. Plave su u utorak u 2. kolu, savladale Tursku sa 3:0, po setovima 25:23, 25:22 i 25:21, posle 79 minuta igre. ''Nismo baš sve na terenu uradile kako nas je stručni štab savetovao, ali smo ipak uspele da trijumfujemo'', istakla je Sanja Malagurski, kapiten Srbije.

Trener Branko Gajić je bio zadovoljan onim što su igračice pokazale na terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
’’Odigrali smo možda najbolju partiju u Tihuani. Nadam se i očekujem da ćemo to potvrditi i protiv Japana. Ono što je očigledno je da iz meča u meč igramo sve bolje i ta činjenica može da raduje. Potreban nam je još jedan korak da bismo se plasirali u polufinale’’, naglasio je Gajić.

Selektor Turske Mehmet Bedestenlioglu je rekao da njegov tim nije pokazao dovoljno energije.

’’Ideja nam je bila da odigramo kao protiv Japana, ali to nije bilo moguće. Nadam se da ćemo protiv Dominikanske Republike igrati bolje’’, objasnio je Bedestenlioglu.

Kina i Rusija su već izborile plasman u polufinale posle dva odigrana kola u F grupi.

Srbija će u poslednjem, 3. kolu E grupe igrati protiv Japana u sredu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.