Nova pobeda San Antonija uprkos odličnom Jokiću

Izvor: RTS, 19.Apr.2019, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda San Antonija uprkos odličnom Jokiću

San Antonio je nadigrao Denver sa 118:108 u trećoj utakmici četvrtfinalne plej-of serije Zapadne konferencije uprkos odličnoj partiji Nikole Jokića. Sparsi sada vode sa 2:1 u seriji koja se nastavlja narednom utakmicom u subotu.
San Antonio je već na startu iskoristio prednost domaćeg terena i predvođen raspoloženim Derikom Vajtom došao do prednosti i ubedljivo dobio prvu četvrtinu.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << početku druge četvrtine Denver se vratio u igru i čak zapretio da načini rezultatski preokret nakratko preuzevši vođstvo, ali su domaćini u finišu uspeli da sačuvaju prednost i na odmor odu sa 61:58.
Slična situacija se ponovila i u drugom poluvremenu pa su domaćini došli do druge pobede u četvrtfinalnoj plej-of seriji.
Najefikasniji igrač utakmice bio je Derik Vajt sa 36 poena iz pobedničke ekipe, a sledio ga je Demar Derozan sa 25.
Nikola Jokić je bio najefikasniji u poraženom timu sa postignuta 22 poena za 32 minuta, a imao je osam skokova i sedam asistencija. I Markus Bizli je bio odličan kod Denvera sa 20 poena uz pet pogođenih trojki.
Četvrti meč ove serije igraće se u subotu od 23.30.
I Filadelfija je došla do vođstva u duelu sa Bruklinom ubedljivo nadigravši domaćine sa 131:115 uz odličnu igru Bobana Marjanovića.
Na gostujućem terenu je bio efikasan i Golden stejt koji je nadigrao Kliperse sa više nego ubedljivih 132:105 i poveo sa 2:1.
Rezultati utakmica:
Bruklin – Filadelfija 115:131
San Antonio – Denver 118:108
Klipers – Golden stejt 105:132 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOKIĆ JE BIO ODLIČAN, ALI ĐOKER LUDOG SRBINA JE EKSPLODIRAO I UKRAO ŠOU! San Antonio srušio Denver uz spektakularnu partiju Vajta! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Apr.2019

Košarkaši San Antonio Sparsa savladali su na svom terenu ekipu Denvera  118:108 i tako došli do prednosti u četvrtfinalnoj seriji Zapada 2:1.

Nastavak na Kurir...

Sjajni Jokić nedovoljan za pobedu Denvera, odličan i Marjanović (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2019

San Antonio je nadigrao Denver sa 118:108 i u trećoj utakmici četvrtfinalne plej-of serije Zapadne konferencije uprkos odličnoj partiji Nikole Jokića. Sparsi sada vode sa 2:1 u seriji koja se nastavlja narednom utakmicom u subotu. Marjanović odličan u pobedi Filadelfije...San Antonio je već na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.