Nova pobeda Holifilda

Izvor: B92, 01.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda Holifilda



Bivši četvrostruki šampion u teškoj kategoriji Ivander Holifid nastavlja sa uspešnim povratkom u ring. 44-godišnji Holifild je u okršaju "veterana" u Don Haskins Center areni u El Pasu pobedio na poene tri godina mlađeg Loua Savaresea. Bila je to 42 obeda Holifilda, na prethodna 52 profesionalna meča. Samo je dva izgubio.

Iako su trojica sudija dala ubedljivu prednost Holifildu (99:87, 98:90, 96:91) pobednik meča istakao je da nije imao lak posao. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Lou je bio veoma nezgodan i lukav protivnik. Bilo je teže nego što sam očekivao, a poseban problem predstavljali su mi njegovi aperkati. Znao je da me pogodi i stvori problem. Mnogo je stvari koje nisam odradio kako je trebalo, on se žestoko borio i ljudi su imali šta da vide" – istakao je Holifild.

Savarese je već u prvoj rundi zaradio rasekotinu na čelu, da bi se u trećoj i četvrtoj našao na zemlji, ali je oba puta uspevao da nastavi meč.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.