Nova neviđena ludost Huana Mate

Izvor: Blic, 13.Okt.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova neviđena ludost Huana Mate

Mlada reprezentacija Španije obezbedila je plasman na U21 Evropsko prvenstvo pobedama u dvomeču sa vršnjacima iz Hrvatske, a "furija" je za plejof sa "vatrenima" bila pojačana za usluge zvezde Valensije Huana Mate koji je ponovo pokazao zašto spada među najtalentovanije fudbalere na svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Selektor seniorske reprezentacije Španije Visente del Boske pustio je Matu da predvodi mlađe kolege, a koliko je njegovo prisustvo na terenu značilo saigračima pokazao je u 88. minutu meča kada je na prosto nestvaran način asistirao Adrijanu za vođstvo od 2:0.

Ukoliko postoji neko ko i dalje sumnja u umeće Valensijine zvezde, samo nek se podseti kako izgleda kada Mata šalje po burek.

Nesrećni Raul Albiol se verovatno i dalje noću budi uplakan nakon što ga je mlađi kolega propisno osramotio "slomivši mu kičmu" na jednom od treninga Španije tokom Mondijala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.