Nova katastrofa orlića, igramo da ne budemo NAJGORI

Izvor: Mondo, 20.Jul.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova katastrofa "orlića", igramo da ne budemo NAJGORI

Užasan nastup mlade reprezentacije Srbije na Eurobasketu u Tel Avivu koji ćemo želeti što pre da zaboravimo...

Od zlatne medalje na Eurobasketu 2015. godine - veoma loši rezultati Srbije!

Mlada košarkaška reprezentacija je od tada beležila 11, šesto, pa peto mesto na kontinentalnim prvenstvima za igrače do 20 godina, dok će na aktuelnom u Tel Avivu igrati sa Letoncima da ne budemo poslednjeplasirani.

Srbija je u meču za plasman od 13. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do 16. pozicije doživela lagan poraz od Italije (86:63) i tako vezala tri uzastopna nakon sasvim solidnih izdanja u grupnoj fazi.

U nokaut fazu ušli smo kao pobednik grupe i dobili najlakšeg rivala u osmini finala, Veliku Britaniju koja do tada nikoga nije savladala, ali je usledio potpuni šokod koga se nismo oporavili ni protiv Grčke, a ni protiv Italije.

U selekciji Olivera Popovića ponovo se istakao Marko Pecarski sa 15 i Vuk Vulikić sa 14 poena, ali sa procentom šuta za dva poena od 40% nije se moglo više.

Srbija će u nedelju igrati sa Letoncima za 15. mesto, odnosno za izbegavanje titule "najgori".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.