Nova ideja Klaudija Lotita - zahteva novac od navijača!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ideja Klaudija Lotita - zahteva novac od navijača!

Rimljanima dojadilo.

Lacio je kažnjen od strane Liga Evrope zbog fašističkih pozdrava svojih navijača na meču sa Renom, pa su Rimljani morali da plate 20 hiljada evra uz zatvaranje dela tribina na utakmici nakon toga.

Predsedniku Klaudiju Lotitu je dozlogrdilo da trpi gluposti navijača, pa je lično zahtevao od identifikovanih osoba koje su salutirale da plate globu od čak 50 hiljada evra pojedinačno.

U saopštenju koje je adresirano na ove individue >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navodi se da je procenjena materijalna i nematerijalna šteta Laciju od najmanje 50 hiljada.

"Osim vašeg ponašanja, ovo je takođe donelo ekonomsku štetu klubu koja kroz zabrane prodaje karata i kazne iznosi 50 hiljada evra. Odgovorni ste za štetu načinjenu klubu, pa vas pozivamo da nas kontaktirate kako biste dogovorili metod isplate novca Laciju. Zabranjen vam je pristup na naše tri naredne utakmice", stoji između ostalog u saopštenju koje je potpisao Lotito lično.

Teško da će Rimljani uopšte uspeti da naplate bilo šta...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.