Nova glavobolja za Leva

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova glavobolja za Leva

Nikad kraja problemima za fudbalsku reprezentaciju Nemačke.

Fudbaler Bajerna iz Minhena Žerom Boateng propustiće zbog povrede predstojeću utakmicu protiv Francuske u Ligi nacija, saopštio je danas Fudbalski savez Nemačke.

Boateng se povredio u sinoćnjoj utakmici protiv Holandije koju je Nemačka izgubila sa 3:0. On je, ipak, ostao na terenu do kraja utakmice pošto je selektor Joahim Lev >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre toga izvršio sve tri izmene.

Utakmica Francuska - Nemačka na programu je u utorak od 20:45h.

"Panceri" su inače u velikim problemima, više o tome možete pročitati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta se to dođavola događa s Nemcima?

Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2018, 17:08

Novi poraz Nemačke u subotu uveče od Holandije u Amsterdamu (0:3) ostavio je Pancere na samom dnu grupe u UEFA Ligi nacija. Ne baš lepa uvertira za sutrašnje gostovanje u Francuskoj, gde ih čeka aktuelni svetski šampion koji je u sjajnoj formi. Tri meseca nakon debakla na Svetskom prvenstvu u Rusiji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.