Nova doza teškog nasilja na fudbalskim terenima u Argentini (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova doza teškog nasilja na fudbalskim terenima u Argentini (VIDEO)

Gradić Konsepsion del Urugvaj, lociran na obali reke Urugvaj na samoj granici Argentine i Urugvaja, bio je mesto dešavanja jedne vrlo neobične utakmice u okviru argentinske niže lige.

Tamo su snage odmerili domaći tim Parke Sur i Totoras, a ratno stanje je možda najbolji opis svega što se tog dana dešavalo na terenu i oko njega: malo fudbala, a mnogo tenzije, tuče, divljanja huligana, paljenja, sukoba sa policijom...

Lokalni opasni momci, očigledno naoštreni da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << "proslave", okomili su se na gostujuće fudbalere koji su, uz pratnju dobro opremljenih policijskih snaga, na kraju, posle mnogo muka, jedva izvukli "živu glavu" pod udarom pesnica i kamenica.

Ono što je za svaku osudu, nisu samo navijači domaćeg tima pravili probleme, već i pojedini članovi stručnog štaba, koji su takođe kidisali na fudbalere Totorasa.

Tako je jedan od njih, pesnicom gotovo nokautirao kapitena gostiju i rasekao mu lice.

Tenzije i sukobi preneli su se i na okolne ulice i potrajali su do večernjih sati...



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.