Nova bomba! Ikardiju oduzeli traku jer ima dogovor sa drugim klubom, ovo su dve moguće zamene!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova bomba! Ikardiju oduzeli traku jer ima dogovor sa drugim klubom, ovo su dve moguće zamene!

Izgleda da je Inter reagovao kada je saznao šta namerava kapiten. Da li će se ono što je propušteno prošlog, dogoditi narednog leta?

Nastavlja se saga oko Maurita Ikardija. Sada je vodu zakuvao Valter De Mađo, poznati novinar koji tvrdi da je čitav problem nastao jer u Interu sumnjaju da kapiten ima dogovor sa Juventusom, koji bi u tom slučaju prodao Mandžukića.

"Marota je reagovao, uzeo mu traku, a onda su nalazili razloge. Žele da olakšaju ovaj transfer, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spremni su da uzmu nešto manje od 100 miliona evra koje će Juventus ponuditi", kaže De Mađo.

Međutim, Vanda Nara je ranije rekla da je prošle sezone Inter želeo da menja Ikardija za Iguaina, ali da je sam Maurito odbio takvu soluciju.

Šta je istina videćemo, danas se Ikardi pojavio u trening centru, ali je ustanovljeno da je povređen. On nije otputovao sa ekipom u Beč, odbio je da putuje, što je samo pojačalo spekulacije.

U klubu kažu da je sve otvoreno, da pregovori o novom ugovoru traju, ali stižu vesti da mu je postavljen ultimatum, ili da prihvati sedam miliona plus bonuse, ili će biti prodat.

Šta je od svega istina, ostaje da vidimo, Interove solucije da zameni doskorašnjeg kapitena su ili sjajni Duvan Zapata koji teroriše odbrane u Seriji A, Atalanta je za njega odbila ove zime oko 50 miliona od Vest Hema.

Druga opcija je nezadovoljni Lukaku koji je izgubio mesto u timu, a Junajted bi ga navodno pustio za 90 miliona evra. Treća, ali i najmanje verovatna je Iguain, ako ga Čelsi ne otkupi, ali on će ostati na pozajmici, a već je rekao da ne želi više nikada da igra u Seriji A.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Interovi navijači će poludeti, izgleda da su počeli pregovori oko Ikardija!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2019, 20:15

Ono što se sumnjalo, izgleda da je istina i Bepe Marota je to izgleda saznao....Kako piše calciomercato, iza svega se krije Juventus...Potvrđeno je da je Anjeli razgovarao sa Zanetijem, ne i odgovor Intera, ali je Juventus želeo da zna uslove, hoće Maura Ikardija...O čemu se radi?..Navodno, oni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.