Nova basnoslovna ponuda za Kutinja

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova basnoslovna ponuda za Kutinja

Barselona je u panici. Otišao je Nejmar, Luis Suarez se povredio i neće ga biti bar mesec dana, uz to Real je dva puta očitao lekciju Mesiju i drugovima u Super kupu Španije, pa uprava Katalonaca grozničava traži pojačanja. Na meti su Felipe Kutinjo iz Liverpula i Dembele iz Borusije iz Dortmunda.

Za sada "redsi" i "milioneri" odolevaju basnoslovnim ponudama Katalonaca. Nova cifra koja Barsa nudi za Brazilca iz Liverpula je 125 miliona evra. Navodno, i tu ponudu je premijerligaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odbio.

Kutinjo još nije zaigrao za slavni klub sa "Enfilda" ove sezone, navodno zbog povrede, ali je jasno da se čeka prelazak na "Nou Kamp". Čini se da Liverpul želi još malo da "ispipa" puls Katalonaca, kojima se žuti jer sezone u Primeri počinje ovog vikenda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.