Noris: Letang, Suban ili Suter

Izvor: B92, 07.Maj.2013, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Noris': Letang, Suban ili Suter

Uprava severnoameričke hokej lige NHL objavila je trojicu kandidata za trofej Noris, a svoj trojici kandidata ovo je prva nominacija.

Kris Letang iz Pitsburga, Pi-Kej Suban iz Montreala i Rajan Suter iz Minesote će se ove godine naći na glasanju hokej novinara u SAD i Kanadi za "defanzivca koji najbolje igra ukupno".

Prošlogodišnji pobednik, Erik Karlson iz Otave propustio je najveći deo sezone zbog povrede Ahilove tetive.

Letang ima 26 godina i deli prvo mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strelaca NHL među defanzivcima sa 38 poena, a do tog broja mu je trebalo sedam utakmica manje nego Subanu, pošto je propustio 13 utakmica zbog povrede.

Prvo mesto defanzivaca deli sa Subanom, koji je takođe imao 38 poena, 11 golova i 27 asistencija.

Suter je treći sa 32 poena, od čega 28 asistencija.

Pobednik će biti poznat tokom finala Stenli kupa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kome ide trofej "Noris"?

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2013, 10:20

Uprava severnoameričke hokej lige NHL, objavila je danas trojicu kandidata za trofej Noris, a svoj trojici kandidata ovo je prva nominacija.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.