Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 12:22

Norič nastavlja da se pojačava: Potpisao i golman Sautemptona

Tim Krul dobio opaku konkurenciju

Kako stoje stvari, Kanarinci će ovoga puta učiniti sve da opstanu u Premijer ligi. Pre dve godine su takođe izborili plasman u najviši rang, ali su štedeli, pa su se ekspresno vratili u Čempionšip. Ponovo su ga osvojili, pritom su zaradili dosta novca od prodaja i sada kreću u šoping. Posle Milota Rašice, za Norič je potpisao i golman Angus Gan.

Emilijano Buendija je prodat Aston Vili za oko 40.000.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << evra. Nije klub sa Kerou rouda uspeo da zadrži najboljeg igrača Čempionšipa iz minule sezone, ali je makar dobro zaradio.

Već su otkupljeni ugovora Bena Gibsona (Barnli) i Dimiriosa Janulisa (PAOK), a na to je utrošeno 17.300.000 evra. Još 11.000.000 je otišlo na Rašicu, koji je nedavno stigao iz Verdera, od 24-godišnjeg krila rodom iz Vučitrna se mnogo očekuje.

Sada je konkurenciju među stativama pojačao 25-godišnji Angus Gan, koji je i prve fudbalske korake napravio upravo u Noriču. Ubrzo se preselio u akademiju Mančester Sitija, koji ga je vratio među Kanarince na pozajmicu. Upisao je tada 46 nastupa u drugom rangu, da bi ga posle dobrih izdanja Sautempton otkupio za oko 15.000.000 evra.

Nije se ipak snašao na Sent Meris stadionu, Aleks Mekarti, pa i Frejzer Forster su dobijali češće priliku od njega, te su Sveci bez većih problema pronašli dogovor sa Noričom. Za usluge mladog engleskog golmana su dobili nešto manje od 6.000.000 evra, ali se nadaju da bi mogli da inkasiraju još oko 2.000.000 na ime raznih bonusa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.