Norič bez Holta na VBA

Izvor: B92, 17.Dec.2012, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norič bez Holta na VBA

Kapiten Noriča Grant Holt povredio se u subotnjem meču svog tima protiv ekipe Vigana i verovatno će propustiti narednu premijerligašku utakmicu sa VBA.

Težina Holtove povrede još nije poznata, ali su u klubu zabrinuti.

"Da, zabrinuti smo, svaka povreda naših igrača izaziva zabrinutost", rekao je engleskim medijima menadžer Norič Sitija Kris Hjuton.

31-godišnji napadač ’Kanarinaca’ morao je da napusti teren pred kraj utakmice zbog bola u kolenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

„Još ne znamo o kakvoj je povredi reč. Prema prvim procenama, povreda kolena nije ozbiljnije prirode, ali ćemo tačno znati u narednih nekoliko dana“, dodao je Hjuton.

Holt je najbolji strelac svoje ekipe poslednje tri sezone, a u dosadašnjem delu prvenstva bio je starter na svakoj utakmici. Norič je trenutno na sedmoj poziciji i svi u klubu nadaju se da će se jedan od najboljih igrača uspeti da se oporavi za veoma važne mečeve sa Vest Bromvič Albionom, Čelsijem i Mančester Sitijem.

„Problem je došao u loše vreme, ali ne mogu još ništa da kažem jer ne znam. Nadam se da će Holt biti spreman za naredni meč, a i da se ne oporavi u timu imamo dosta igrača koji mogu da ga zamene“, zaključio je Hjuton.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.