Nole uzvratio udarac Rusima, prava drama tek sledi!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole uzvratio udarac Rusima, prava drama tek sledi!

Počelo je loše, ali Nole nam je doneo mnogo bolje vesti.

Posle dva meča u singlu, Srbija - Rusija 1:1 u pobedama u četvrtfinalu Dejvis kupa.

Počelo je ubedljivom pobedom Rubljeva nad našim Krajinovićem, koji je uspeo da osvoji samo tri gema u ovom meču, a onda je Novak Đoković uzeo stvar u svoje ruke i doneo izjednačenje našem timu.

Nole je za rivala imao Karena Hačanova i na kraju rutinski trijumfovao, sa 2:0, rezultatom 6:3 i 6:3, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za jedan sat i 14 minuta.

Odluka o putniku u polufinale biće doneta u predstojećem okršaju dublova. Tipsarević i Troicki su i ovoga puta najavljeni kao naš dubl, ali ne treba da iznenadi ako umesto jednog od njih zaigra Đoković.

Kod Rusa ne bi trebalo da bude dileme - Hačanov i Rubljev su već uigran tandem.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zimonjić doneo odluku pred ključni meč, ko će igrati za Srbiju u dublu? IMA PROMENA!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019

Sledeći meč je biti il' ne biti za plasman u polufinale Dejvis kupa...Reprezentacija Srbije vodi sada već dramatičnu borbu sa Rusima za plaasman u polufinale Dejvis kupa...Počelo je ubedljivim porazom Krajinovića od Rubljeva, a izjednačenje Srbiji je doneo Novak Đoković, pobedom nad Karenom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.