Izvor: Blic, 12.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole i Tipsarević ruše sve redom

Nole i Tipsarević ruše sve redom

Novak Đoković, trenutno najbolje rangirani srpski teniser na ATP listi, plasirao se u drugo kolo turnira u Beču (580.000 evra). Na startu je savladan Čeh Tomas Žiba sa 6:3, 6:4, a pobednik turnira u Mecu je tako opravdao ulogu favorita u ovom duelu.

Đoković trenutno zauzima 16. poziciju na svetskoj rang-listi, a u slučaju eventualnog trijumfa u Beču, uskoro bi mogao da se nađe i među deset najboljih igrača na planeti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Dobre vesti su stigle i iz Moskve. Janko Tipsarević, još jedan srpski teniser koji se u poslednje vreme nalazi u odličnoj formi, plasirao se u drugo kolo Kremlj kupa (milion dolara), savladavši favorizovanog Francuza Pol-Anrija Matjea sa 7:6, 6:4. Protivnik u narednoj rundi biće mu Čeh Robin Vik (85).

Janko se do sada u karijeri sa Vikom sastajao dva puta, savladavši ga jednom na čelindžeru u Volfzburgu sa 6:1, 6:2, da bi mu se češki igrač revanširao na ATP turniru u Dubaiju, kada je slavio sa 6:2, 6:4.

V.N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.