Nole i Rodžer žestoko prionuli i to protiv ISTOG igrača

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole i Rodžer žestoko prionuli i to protiv ISTOG igrača

Nakon spektakularnog finala Vimbldona, Srbin i Švajcarac vraćaju se na teren, na mastersu u Sinsinatiju

Novak Đoković i Rodžer Federer dobro su se odmorili i "napunili baterije" za nastavak sezone. Srbin i Švajcarac poslednji meč igrali su pre gotovo mesec dana u spektakularnom finalu Vimbldona, koje je Đoković rešio u svoju korist rezultatom 3:2.

Na teren se vraćaju na istom turniru - mastersu u Sinsinatiju, koji startuje danas.

Đoković brani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trofej osvojen prošle godine, kada je postao prvi igrač koji je kompletirao pehare na svih devet mastersa, dok Federer juri rekordnu osmu titulu u Ohaju.

Đoković i Federer već prionuli na posao u Sinsinatiju, a zanimljivo je da su na treningu imali istog sparing partnera - Grigora Dimitrova.



Izvor: Youtube/Djoker Nole



Izvor: Youtube/samaras 1994

Novak Đoković će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Sem Kveri (SAD) - Pjer-Igo Erber (Francuska), dok će prvi rival Federeru biti pobednik duela Mateo Beretini (Italija) - Huan Londero (Argentina).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.