Nokaut večeri! Rakić uspavao Manuvu VIDEO

Izvor: B92, 01.Jun.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokaut večeri! Rakić "uspavao" Manuvu VIDEO

MMA borac poreklom iz Srbije Aleksandar Rakić nokautom je savladao veterana Džimija Manuvu.

Polu teška kategorija ima novu zvezdu i ime joj je Aleksandar Rakić. Rakić je nokautom porazio Džimija Manuvu, "počastio" ga je jednim "mavašijem" koji je Manuvu momentalno bacio na pod i sudija je prekinuo borbu.

Rakić nije krio oduševljenje i veoma entuzijastično je proslavio ovu pobedu, pa se nakon borbe i izivinio svim navijačima u Stokholmovom "Erikson Globu". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ovo radim još otkako sam bio dete. Oduvek sam trenirao kik boks, znate, borim se od svoje 14. godine i taj udarac levom nogom je moje jako oružje. Često ga koristim, posebno posle desnog "aperkata" i da, često je to početak kraja. Poštovanje Džimiju. Dugo se poznajemo i hvala mu na svemu", rekao je Rakić.

Borba je zvanično trajala 42 sekunde, a ovo je bila 12. uzastopna pobeda Aleksandra Rakića koji je bez poraza punih osam godina, poslednji poraz je doživeo u oktobru 2011. godine.



"Pobedio sam Džimija, koji je rangiran kao 11. borac u organizaciji i smatram da zaslužujem njegovo mesto. Imam 27 godina ne želim da žurim, ali ukoliko mi UFC dozvoli da se borim sa još jednim borcem iz top 10 rado ću to prihvatiti. Imam mnogo vremena i znam da će doći mojih pet minuta i zato zapamtite moje ime. Zapamtite moje ime jer sam novi pas u parku",
poručio je Rakić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.