Nokaut Darka Stošića VIDEO

Izvor: B92, 11.Sep.2022, 10:01

Nokaut Darka Stošića VIDEO

Srpski MMA borac Darko Stošić nokautirao je poljskog borca Mihala Kitu.

Darko Stošić je na KSW 74 događaju u drugoj rundi nokautirao domaćeg borca Mihala Kitu i po drugi put savladao Poljaka.

U junu 2021. godine je Stošić porazio Kitu tehničkim nokautom u prvoj rundi, kada je Poljak rekao da je Darko samo imao sreće, a sada je na gotovo identičan način poražen.

Bio je Stošić nešto defanzivniji u prvoj rundi, ali je onda u drugoj sve češće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << levicom pronalazio put do rivala. Tačnije, do njegove glave - da bi u jednom trenutku Poljak krenuo da popušta pod udarcima srpskog borca oji je stigao do svog 17. MMA trijumfa u 22 meča.

Podsetimo, Stošić je pre dolaska u poljski KSW bio deo UFC organizacije i zabeležio 1 pobedu i 3 poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAZORIO GA U DRUGOJ RUNDI: Stošić patosirao Poljaka pred njegovim navijačima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2022

Srpski MMA borac došao do 17. pobede u karijeri...Srpski MMA borac Darko Stošić na fantastičan način osvario je pobedu u borbi održanoj na događaju KSW 74 u Poljskoj, pošto je u drugoj rundi nokautirao domaćeg borca Mihalea Kitu...Poljak je agresivnije ušao u meč i konstantno napadao Stošića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.