Nojer hladnokrvnim dodavanjem petom oduševio trenera Ajntrahta Šafa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer hladnokrvnim dodavanjem petom oduševio trenera Ajntrahta Šafa (VIDEO)

Neverovatna tehnika i lucidnost golmana Bajerna

Manuel Nojer je trenutno najbolji golman na planeti, ali i mnogo više od toga. Nemac se izdvojio od kolega i fantastičnim istrčavanjima i u suštini ima ulogu trećeg štopera u ekipi minhenskog Bajerna. Na meču sa Frankfurtom je pokazao da bez problema može da zaigra i u sredini terena.

Nojer je nonšalantno, hladnokrvno reagovao na nezgodnu povratnu loptu saigrača i na ivici kaznenog u vazduhu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dočekao loptu petom i odigrao do štopera. Čak je i trener Ajntrahta iz Frankfurta Tomas Šaf bio oduševljen potezom golmana.



(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NOJER KAO BRAZILAC: Golman Bajerna nije samo dobar dribler… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Nov.2014

Golman Bajerna Manuel Nojer se ne libi da dribla protivničke igrače pa čak da dođe i do protivničke polovine, a na današnjem meču protiv Ajntrahta pokazao je još jedan kvalitet koji poseduje.. . Loptu koja mu je vraćena od strane jednog odbrambenog igrača vrhunski je petom prosledio do drugog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.