Nojer dao golčinu kakve se ne bi postideo ni Kristijano Ronaldo!  (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer dao golčinu kakve se ne bi postideo ni Kristijano Ronaldo! (VIDEO)

Manuel Nojer važi za vrhunskog golmana, a pokazao je da ima i golgeterski instinkt.

Čuvar mreže Bajerna poznat je kao golman koji voli da učestvuje u igri, često izleće daleko od šesnaesterca, ne samo da bi presecao napade, već i da bi učestvovao u organizovanju istih.

Kakav udarac ima kada želi da se nađe u ulozi napadača, videli su svi saigrači na jednom treningu, kada je brutalno zakucao loptu pod prečku.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kakva "bomba": Nojer bi zbog ovoga mogao da dobije "prekomandu" (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2016

Golman Bajerna Manuel Nojer nije klasičan čuvar mreže pošto ga odlikuju i česta istrčavanja pošto vrlo dobro prati i razume igru koju igra njegov tim...U tome mu pomaže dobra tehnika kojom raspolaže, a pored toga poseduje i odličan udarac što je pokazao na treningu Bavaraca kada je sa preko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.