Nojer: Nekada je dovoljan i minimalac

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer: "Nekada je dovoljan i minimalac"

Golman minhenskog Bajerna Manuel Nojer svestan je da su navijači očekivali ubedljiviji trijumf nad Benfikom ali poručuje da nekada i minimalac može da bude dovoljan za ostvarenje ciljeva.

Šampion Nemačke upisao je očekivanu pobedu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, ali izabranicima Pepa Gvardiole nije pošlo za rukom da u prvom meču stvore značajniju prednost uoči revanša u Lisabonu.

Benfika se uspešno branila tokom većeg dela meča, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čovek koji je samo jednom na utakmici bio na ozbiljnom iskušenju objasnio je da ekipa treba da bude zadovoljna minimalnim trijumfom.

"Bilo je baš kao protiv Frankfurta u Bundesligi. Stvorili smo svega nekoliko dobrih prilika pošto je odbrana Benfike obavila dobar posao. Na kraju nismo uspeli da stignemo do drugog gola ali nekada morate da budete zadovoljni i minimalcem" rekao je Nojer.

Jedini gol na utakmici postigao je Čileanac Arturo Vidal u drugom minutu susreta, a Benfika je svoje najbolje prilike propustila na startu drugog dela kada je Žonas u dva navrata bio u dobrim pozicijama za postizanje gola.

Revanš susret na programu je za osam dana u Lisabonu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Odbrana Reala bez oduzete lopte u prvom poluvremenu

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2016, 22:10

Zanimljiv, ali i sramotan podatak za odbranu koja želi da se okiti zlatnom medaljom na kraju Lige šampiona...Neverovatan podatak kada se radi o Real Madridu...Ekipa koju sa klupe predvodi Zinedin Zidan večeras u Nemačkoj ne liči na onu koja je pobedila Barselonu u prethodnom meču, nakon prvog poluvremena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.