Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2020, 10:28

Noćas pao dogovor, Ikardi danas potpisuje - Inter izboksovao lepe bonuse

Konačno, kraj sage...

Još juče je objavljeno da je sve završeno povodom transfera Maura Ikardija iz Intera u Pari Sen Žermen... Ovog jutra samo dopunjena informacija iz italijanskih medija koji tvrde da Argentinac danas stavlja paraf na ugovor sa Parižanima.

Đanluka Di Marcio javlja da su noćas utanačena i poslednji detalji, te da više nema prepreka da Ikardi i zvanično postane član PSŽ-A. Doduše, izgleda da su Nerazuri preko noći uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da još malo podignu cenu i dođu do bonusa. Skaj Italija tvrdi da će Sveci za otkup ugovora argentinskog napadača platiti fiksno 50.000.000 evra - kako se i pisalo juče - ali da bi na račun italijanskog kluba moglo da legne još 8.000.000 evra. Od te cifre polovina spada pod "lake bonuse", izvesno ostvarive, dok će druga polovina zavisiti od daljeg učinka igrača i osvojenih trofeja njegovog novog kluba.

Podsetimo, Inter bi mogao da na ovih 58.000.000 zaradi još 15.000.000. Za takav ishod potrebno je da PSŽ proda Ikardija nekom italijanskom klubu. Kako se takav epilog pominjao kao mogućnost Bepe Marota želeo je da makar naplati "izdaju", pa je ubacio "anti Juve" klauzulu.

Juventus nije jedini koketirao sa Ikardijem poslednjih nedelja i meseci. U igri je, navodno, bio i Napoli...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.