Njukasl želi najboljeg igrača Napolija

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 15:31

Njukasl želi najboljeg igrača Napolija

Njukasl naciljao je novo pojačanje, a to je fudbaler Napolija Hviča Kvarachelija.

Gruzijski fudbaler je baš zapao za oko učesniku Lige šampiona naredne sezone, tako da su za napadača Napolija spremni da izdvoje čak 82 miliona evra.

Kvarachelija trenutno u Napulju razađuje 1,2 miliona po sezoni, ali se sve više priča o njegovom ostanku u klubu i ugovoru po kojem bi primao tri miliona po sezoni.

Napoli je Kvaracheliju doveo prošle godine iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dinamo Bukurešta za 11,5 miliona evra.

Uz Viktora Osimhena bio je jedan od ključnih, ako ne i ključni igrač na Napolijevom putu ka prvoj titulu šampiona Italije posle više od 30 godina.

Njukasl je već kupovao u Italiji ovog leta, za 64 miliona evra doveo je vezistu Milana Sandra Tonalija.

A na Sent Džejms Park stiglo je i desno krilo Jankuba Minteh iz Odensea za 8 miliona, koji je odmah prosleđen na pozajmicu u Fejenord.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.