Nju Orleansi dobili trenera

Izvor: MVP.rs, 31.Maj.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nju Orleansi dobili trenera

Alvin Džentri je novi trener ekipe iz Luizijane.

Alvin Džentri (60), pomoćni trener Stiva Kera u Golden Stejt Voriorsima, u narednom periodu će voditi ekipu Nju Orleans Pelikansa. Detalji ugovora nisu precizirani, ali se veruje da je u pitanju trogodišnja saradnja.

"Po završetku sezone, detaljno smo sagledali sve opcije vezane za novog trenera ekipe i došli smo do zaključka da je Alvin Džentri najbolja osoba za posao prvog trenera ekipe. Alvin >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je iskusan trener, njegovo znanje, kreativnost i košarkaška filozofija će sigurno značiti našoj mladoj ekipi", izjavio je Del Demps, generalni menadžer ekipe.

Džentri je trener u NBA ligi još od 1989. godine, a kao prvi trener je vodio četiri ekipe. Najviše uspeha je postigao sa Finiks Sansima, sa kojima je 2010. godine stigao do finala Zapada.

(foto: Zimbio.com)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Pelikansi dobili trenera

Izvor: MVP.rs, 31.Maj.2015

Nju Orleans je rešio pitanje šefa struke...Alvin Džentri (60), pomoćni trener Stiva Kera u Golden Stejtu, u narednom periodu će voditi ekipu Nju Orleans Pelikansa. Detalji ugovora nisu precizirani, ali se veruje da je u pitanju trogodišnja saradnja..."Po završetku sezone detaljno smo sagledali...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.