Njeguš: Maksimalno protiv Romantičara

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Mar.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njeguš: Maksimalno protiv Romantičara

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš izjavio je da njegov tim mora maksimalno ozbiljno i borbeno da uđe u meč sa OFK Beogradom ukoliko želi da osvoji bodove.
(FOTO: FK Novi Pazar)
Njeguš je novinarima na Gradskom stadionu rekao da je sutrašnja utakmica od velike važnosti za Beograđane, jer su u tri prolećna kola osvojili samo jedan bod.
OFK Beograd je pod pritiskom i imperativom pobede. I mi smo bili u sličnoj situaciji prošle nedelje kada smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << morali da osvojimo bodove protiv Slobode. Igraju na svom terenu, a mi moramo u meč ući hladne glave i čekati šansu. Uostalom, da bi se nadali bodovima na strani, moramo postići i gol – rekao je Njeguš.
Šef stručnog štaba Pazaraca kaže da dobro poznaje rivala, koji je, kako je istakao, ekipa sastavljena od iskusnih defanzivaca i mladih i talentovanih ofanzivnih igrača.
I trener OFK Beograda Milan Milanović poznaje nas i individualne kvalitete igrača Novog Pazara, međutim, mislim da će ovu utakmicu odlučiti taktika. Takođe, dosta će zavisiti i od nadahnuća mojih fudbalera i rešavanja situacija jedan na jedan – izjavio je Njeguš.
Njeguš će za meč na Karaburmi moći da računa na sve igrače, osim na Predraga Pavlovića čiji je nastup, zbog povrede, pod znakom pitanja.
Trener je dodao i da su se njegovi fudbaleri psihički i fizički u potpunosti oporavili nakon utakmice protiv Slobode.
Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za sutrašnji meč. Nismo igrali protiv Partizana ili Crvene zvezde pa da se očekuje da ekipa u narednoj utakmici padne – rekao je Njeguš.
Utakmica 19. kola Super lige Srbije OFK Beograd – Novi Pazar igra se u subotu od 14.30 na Omladinskom stadionu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pazarci obećavaju maksimum protiv OFK

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2014

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš izjavio je danas da njegov tim mora maksimalno ozbiljno i borbeno da uđe u meč sa OFK Beogradom ukoliko želi da osvoji bodove.

Nastavak na Sportske.net...

Njeguš: Utakmica protiv Slobode nije ostavila trag

Izvor: Beta Video, 14.Mar.2014

NOVI PAZAR - Ekipa mora biti spremna za sutrašnji meč. Ipak smo igrali protiv Slobode, a ne protiv Partizana ili Crvene zvezde. Mogu da shvatim pad nakon utakmice posle Partizana, ali ga ne opravdavam. Sutra tim mora izaći maksimalno ozbiljno i borbeno i ići na bodove. Imali smo dovoljno vremena...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Njeguš: Maksimalno protiv OFK Beograda

Izvor: SandzakPress.net, 15.Mar.2014, 00:28

Novi Pazar - Trener Novog Pazara Zoran Njeguš izjavio je danas da njegov tim mora maksimalno ozbiljno i borbeno da uđe u meč sa OFK Beogradom ukoliko želi da osvoji bodove. Njeguš je novinarima na Gradskom stadionu rekao da je sutrašnja utakmica od velike važnosti za Beograđane, jer su u tri...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.