Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 20:13

Nižu se ponude za Štutgartovu zlatnu koku: Juve, Milan, Totenhem, Dortmund...

A Niko kaže da su šanse za ostanak 50 odsto...

Pravo malo čudo bilo je potrebno Štutgartu da letos zadrži svog najboljeg igrača Nikolasa Gonzalesa (22). Čudo se nije dogodilo, ali jeste povreda i mladi Argentinac ostaol je u dresu Švaba. Brojke možda ne pokazuju doslovce koliko Gonzales znači za ovaj tim (šest golova i dve asistencije na 13 utakmica), međutim ponude koje na dvevnom nivou stižu u Štutgart nedvosmisleno svedoče o kvalitetu momka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je već upisao pet utakmica za A selekciju Gaučosa. Pa kud ćete veće priznanje kad u onakvoj konkurenciji neko dogura do reprezentacije...

Gonzales je posle sporog starta sezone ušao u sjajnu formu i mediji ponovo vrte istu priču - kojom magijom bi Štutgart mogao još jednom da ga zadrži?

Jer, pazite sad: zovu ga Totenhem, Juventus, Dortmund, pominjao se prethodnih meseci i Milan. Na sve to, prošlog leta praktično je sve bilo dogovoreno sa Lidsom - pre povrede - da bi mu posle toga najbliži bio Volfzbur. Želeli su ga Vukovi čak i povređenog, ali nudili su samo 15.000.000 evra, što je Štutgart lagano odbio.

U međuvremenu Niko Gonzales je produžio ugovor do 2024. i Švabe s te strane ne moraju da brinu. Na sve to, izborili su se da u novom sporazumu nema izlazne klauzule. U pitanju je, po svoj prilici, zlatna koka...

"Dajem sve od sebe igrajući za Štutgart i tako će biti dokle god sam ovde", kazao je Argentinac za Bild. "Ali svakako da u nekom trenutku želim da odem u veči klub, da igram na višem nivou. Da li ostajem i nakon leta? Rekao bih da su šanse 50-50", poručio je Gonzales.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.