Niz hitnih sastanaka u C.zvezdi

Izvor: B92, 18.Avg.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niz hitnih sastanaka u C.zvezdi

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Toplica Spasojević inicirao je niz hitnih sastanaka sportskog i poslovnog kolegijuma.

Sa čelnim ljudima kluba analizirani su rezultati postignuti tokom priprema i u prve dve zvanične utakmice. Slabe igre 'crveno-belih' alarmirale su odgovorne u klubu, ali su u obzir uzete objektivne okolnosti kao što veliki broj novih igrača, novi trener sa novim sistemom igre, česte povrede i odsustvo olimpijskih reprezentativaca. Prvi u nizu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sastanaka bio je sa trenerom Zdenjekom Zemanom.

"Poraz od Vojvodine, remi na Kipru, kao i rezultati tokom pripremnog perioda, svakako da ne mogu da zadovolje ambicije velikana kakav je Crvena zvezda. Objektivni razlozi kao što su veliki broj novih igrača, novi sistem igre, česte povrede i odsustvo olimpijskih reprezentativaca, uzeti su u obzir kao olakšavajuće okolnosti. Ipak, svi u Crvenoj zvezdi moraju biti svesni velike odgovornosti koju nose zbog imena i ugleda kluba, ali i pre svega zbog velike armije navijača", stoji u saopštenju.

"Reorganizacija kluba je prihvaćena kao prioritet u ovom trenutku, ali ne na štetu ponovnog stvaranja pobedničkog mentaliteta. Ona se postiže između ostalog podelom odogovornosti i prava unutar sistema, a da bi se klub zdravo razvijao, potrebno je uspostaviti i zdravu atmosferu u javnosti. Klub ubrzano radi i na restauraciji infrastrukture. Već sutra na glavnom terenu počeće postavljanje nove trave, čime će se završiti proces kompletne rekonstrukcije terena, prvi takve prirode od izgradnje stadiona 1963. godine. Takođe počinje i postavljanje veštačke trave na terenu broj pet koji će koristiti polaznici omladinske škole Crvena zvezda", rekao je predsednik kluba Toplica Spasojević.

Za utorak je zakazan sastanak sa svim igračima, a Upravni odbor kluba sastaće se ponovo za nedelju dana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VANREDNO STANJE U ZVEZDI!

Izvor: Press, 18.Avg.2008

Predsednik crveno-belih Toplica Spasojević, posle sramnog poraza u Novom Sadu, juče održao niz hitnih sastanaka, kako bi ukazao na katastrofalno stanje na „Marakani". .Predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević, posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu u prvom kolu Superlige, uveo je vanredno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.