Nisu zviždali himni, nego Siniši

Izvor: B92, 23.Feb.2013, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisu zviždali himni, nego Siniši"

Predsednik OK Novi Pazar Ismail Dupljak rekao je u subotu da navijači te ekipe na meču sa Crvenom zvezdom nisu zviždali himni nego Siniši Mihajloviću.

"U hali Pendik se nije zviždalo himni republike Srbije, već je to jednostavno bio odgovor Siniši Mihajloviću. Naši navijači su čak nakon intoniranja skandirali ime Adema Ljajića i davali punu podršku našem klubu. Koristim priliku da se zahvalim i navijačima koji su sve vreme navijali izuzetno fer i korektno, bodrili su naše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrače", rekao je Dupljak.

On je svoju tvrdnju potkrepio time što nakon toga nije bilo nereda u hali.

Uoči početka polufinalne utakmice Kupa Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde (0:3), domaći navijači, članovi grupe "Torcida" i "Ekstremi", zviždali su za vreme intoniranja državne himne "Bože pravde" i skandirali ime fudbalera Fiorentine Adema Ljajića.

Selektor Siniša Mihajlović odstranio je Ljajića iz državnog tima u maju prošle godine nakon što uoči prijateljskog meča sa Španijom nije pevao himnu, uprkos potpisanom kodeksu ponašanja koji nalaže da je pevanje himne obavezno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pazarci nisu zviždali himni, nego Siniši!?

Izvor: Mondo, 23.Feb.2013

Predsednik Odbojakškog kluba Novi Pazar Ismail Dupljak ponudio je objašnjenje posle skandala u subotu u Novom Pazaru: "Nije se zviždalo himni, nego Siniši Mihajloviću"...Suprotno onome što se jasno čulo na snimku, predsednik Odbojaškog kluba Novi Pazar Ismail Dupljak poručio je:.."Pazarci nisu...

Nastavak na Mondo...

Dupljak: Navijači zviždali Mihajloviću

Izvor: Akter, 24.Feb.2013, 10:17

Predsednik odbojkaškog kluba Novi Pazar Ismail Dupljak rekao je da navijači te ekipe na meču sa Crvenom zvezdom nisu zviždali državnoj himni Srbije već selektoru fudbalske reprezentacije Siniši Mihajloviću

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.