Nisu sećanja: Ešli Kol dao gol, za Lamparda

Izvor: Mondo, 16.Feb.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu "sećanja": Ešli Kol dao gol, za Lamparda

Nekadašnji fudbaler Čelsija i Arsenala se u veteranskim danima vratio u Englesku gde nastupa za Derbi. I postigao je prvi gol na Ostrvu još od 2012. godine!

Ako ste mislili da je završio karijeru - prevarili ste se!

Ešli Kol, koji je krajem decembra proslavio 38. rođendan, stigao je ove zime u Derbi na poziv svog nekadašnjeg saigrača, sada trenera, Frenka Lamparda kako bi mu pomogao iskustvom kraj leve aut-linije, a počeo je da se upisuje i u strelce...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Iskusni levi bek, koji je tokom karijere igrao za Arsenal i Čelsi, debitovao je ovog popodneva za "ovnove" u meču protiv Brajtona u FA Kupu i odmah je postigao gol.

Pogodio je glavom u 81. minutu, nakon što je arbitar meča propustio da svira jedanaesterac za Derbi, međutim samo koji sekund kasnije Ešli Kol je odlično reagovao i tako pomogao sudiji da njegova odluka ne bude pod lupom...

Ipak, to je bio samo utešni gol za Derbi (2:1).

Fudbaler koji je osvojio ovo takmičenje rekordnih sedam puta - tako je prvi put u njemu postigao gol, prvi na ostvru još od septembra 2012. godine!

Od napuštanja Čelsija u leto 2014. godine nosio je dres Rome tokom dve sezone, bez naročitih uspeha, dok je naredne tri proveo u MLS ligi kao fudbaler Los Anđeles Galaksija, s kojim mu je ugovor istekao ove zime.

Videćemo da li će i posle isteka ugovora s Derbijem ostati u fudbalu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.