Nistelroj u reprezentaciji za OI?

Izvor: B92, 19.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nistelroj u reprezentaciji za OI?



Holandski napadač Rud van Nistelroj navodno je izrazio želju da na Olimpijskim igrama 2008. godine igra za fudbalsku reprezentaciju svoje zemlje. Van Nistelroj u poslednje vreme ne igra za "A" reprezentaciju Holandije, a čini se da se napadač madridskog Reala neće u skorijoj budućnosti ni vratiti u tim pod vodjstvom selektora Marka van Bastena.

Holandski mediji sada spekulišu da je Van Nistelroj nedavno razgovarao za zvaničnicima nacionalnog Olimpijskog komiteta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o mogućem nastupu na Igrama u Pekingu, pod uslovom da se reprezentacija i kvalifikuje za takmičenje. Učesnici Olimpijskih igara u fudbalu obično se takmiče sa mladim reprezentacijama, ali svaki tim ima pravo da povede i tri igrača starija od 21 godine.

Portparolka Fudbalskog saveza Holandije Monik Kesels potvrdila je da je čula za navode da se 30-godišnji Van Nistelroj sastao sa

zvaničnicima nacionalnog Olimpijskog komiteta, ali je dodala da ne zna "da li su to bili ozbiljni razgovori".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.