Ništa od veze Iska i Juventusa

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od veze Iska i Juventusa

"Srećan sam u Real Madridu", ističe fudbaler Kraljevskog kluba

U poslednje vreme se pojavilo mnogo spekulacija o mogućem prelasku Iska u Juventus, ali je španski vezista to demantovao u razgovoru za Kadenu Kope. Fudbaler Real Madrida je istakao da je zadovoljan u sadašnjem klubu i da ne namerava da napušta Santijago Bernabeu.

"Da li ću ići u Juventus? Srećan sam u Madridu. Želim da provedem ovde preostale dve godine ugovora", istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovaj 24-godišnjak.

Real Madrid 2. aprila očekuje El klasiko, a Isko ističe da njegov tim mora mnogo bolje nego na prošlom sudaru sa Barselonom kada je poražen sa 0:4.

"Moramo da ispravimo ono što smo uradili na Bernabeu. Treba da ispravimo tu lošu sliku. Spreman sam za Klasiko. Nisam previše igrao, odmoran sam. Kada bismo pobedili na Kamp Nouu to bi bila velika injekcija morala za nas. Ljudi ne smeju da zaborave na nas. Živi smo, imamo tim koji može da osvoji Ligu šampiona", kaže Isko.

Real Madrid u ovom momentu zaostaje 10 bodova za Barselonom u trci za šampiona Primere.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.