Ništa od upravnog odbor RSS

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Avg.2011, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od upravnog odbor RSS

Zbog posla koji je u ponedeljak trebalo da obavi Zajednica trenera ili nečeg drugog, tek Upravni odbor RSS u utorak neće biti održan, iz kancelarije kažu, „zbog poslovnih obaveza predsednika“. Ali su se zbog kašnjenja s Propozicijima o takmičenju, izjašnjavali elektronskim putem (?!) 
Pozabavimo se stručnjacima, dobili su zadatak od UO RSS da predlože dva imena za selektora dama, šta ste odlučili dr Saša Markoviću?
- Usvojili smo liste trenera za ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << takmičarsku godinu, doneli odluku za narednu, da bude u skladu sa Zakonom, ali nismo predlagali selektora za žene. Mi smo za to da UO RSS formira Stručne savete, pa da oni predlože, što je i u skladu sa Statutom. U svim sportovima je tako.
Zašto nije i u rukometu?
- Ne znam zašto, ali Velimir Marjanović smatra da nisu potrebni, da Zajednica trenera treba direktno da predloži selektore, ali onda bi tako trebalo i da stoji u Statutu.
I sastav Stručnog saveta RSS Upravnom odboru predlaže Zajednica trenera, da li imate svoju listu?
- To nije problem, imamo mi to razrađeno i spremno, čim UO RSS pristane na Stručni savet, dostavićemo predlog.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.