Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2020, 23:00

Ništa od finala za Milojevića: Piti je noćna mora Al Ahlija (VIDEO)

Igrali Fejsa i Marin, ali je klub iz Džede poražen – 1:2

Nije mogao u Ligi šampiona Azije – ne može ni u Kupu kralja. Dvaput je Vladan Milojević sa Al Ahlijem u poslednjih mesec dana izašao na crtu An Naseru i opet pretrpeo poraz. Posle onog u četvrtfinalu elitnog takmičenja na teritoriji Azije (0:2), klub iz Džede morao je da čestita velikom rivalu iz Rijada na plasmanu u finale prestižnog takmičenja na teritoriji Saudijske Arabije – 1:2.

U duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva tima koja uvek gaje visoke ambicije u Kupu kralja (Al Ahli ga osvajao 13, njegov rival šest puta), Al Naser je slavio posle velikog preokreta, golovima u završnicama oba poluvremena. Najpre je u trećem minutu nadoknade prvog dela Brazilac Petros iskoristio pas „desetke“ Pitija i doneo gostima izjednačenje. A koliko je Argentinac Piti bitan za igru i rezultate Al Nasera dokazalo se u 85. minutu. Posle izgubljene lopte poslednjeg Milojevićevog novajlije, Samuela Ovusua na sredini terena, usledila je munjevita kontra tima iz Rijada, najbolji igrač i strelac tima Hamdala vukao je loptu pored trojice igrača, kad je stvorio višak vratio je na penaltik, na nju natrčao bivši član River Plate i zakucao je pod prečku. Piti je dao gol za 2:0 u polufinalu Lige šampiona Azije i na neki način postao noćna mora za Al Ahli i Milojevića.

A sve je dobro počelo za srpskog stratega. Sirijac Al Soma Omar, najbolji strelac Al Ahlija, opet je potvrdio sjajan osećaj za gol i u 19. minutu naterijalizovao dobar napad domaćina započet proigravanjem nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde, Marka Marina. Za Al Ahli je 90 minuta na poziciji zadnjeg veznog igrao Ljubomir Fejsa.

Al Naser će u finalu Kupa kralja igrati protiv najvećeg kluba Saudijske Arabije, Al Hilala, koji je u drugom polufinalu rezultatom 2:0 savladao Abhu, pogocima Al Davsarija i Đovinka

.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.